Strijkservice Breda 

AL MEER DAN 10 JAAR EEN BEGRIP

 


  Home
  Werkwijze
  Bedrijven
  Tarieven
  Bestellen
  Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden

Bedrijven

Bedrijfskleding

Strijkservice Breda biedt bedrijven en ondernemingen de mogelijkheid om hun bedrijfskleding te laten verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan autobedrijven, restaurants, gemeentelijke diensten, onderhoudsbedrijven, maar bijvoorbeeld ook aan verenigingen zoals sportverenigingen (voetbal), maneges enz.
Komt de kleding uit de was- of droogmachine, dan moet er nog worden gestreken. Dit nemen wij graag van u over.

Voor informatie over de tarieven en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Strijkservice Breda.


Het creëren van een verzamelpunt

Er zijn ook bedrijven en ondernemingen die geen specifieke bedrijfskleding hebben, maar die hun medewerkers wel de mogelijkheid willen bieden om het strijkgoed uit te besteden. Op deze manier houden werknemers meer vrije tijd over wat weer ten goede komt aan de werkhouding/prestaties. Het bedrijf kan er dan bijvoorbeeld voor kiezen om alle kosten te vergoeden of een klein gedeelte daarvan. Het kan ook volstaan met alleen het creëren van een verzamelpunt.
Dit gebeurt veelal bij kantoorgebouwen, eventueel in samenwerking met kantoorgebouwen in de buurt. De medewerkers kunnen hun strijk- was- en/of stoomgoed afleveren bij het verzamelpunt. Binnen een aantal dagen wordt het opgehaald, behandeld, en weer geretourneerd.

Voor meer informatie over het creëren van een verzamelpunt bij uw bedrijf of kantoor kunt u contact opnemen met Strijkservice Breda.


 
 

2016 Sign@vice